ARC FUND
Ôîíòäàöèÿ Ïðèëîæíè Èçñëåäâàíèÿ è Êîìóíèêàöèè Íà÷àëî Êàðòà íà ñàéòà Òúðñåíå Êîíòàêòè
Тринадесети Национален иновационен форум „България в глобалните технологични вериги“

Фондация "Приложни изследвания и комуникации", АРК Консултинг, Еnterprise Europe Network – България, Представителството на ЕК в България, с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисия и Единен център за иновации на БАН в медийното партньорство с Българска национална телевизия, списание "Икономика" и икономически портал Economic.bg, организират Тринадесетия Национален иновационен форум "България в глобалните технологични вериги".

Форумът ще се проведе на 15 декември 2017 г., от 11:00 ч. в София Хотел „Балкан“, зала „Средец“ (бивш хотел „Шератон“).

Националният иновационен форум е ежегодно събитие, с традиции в България, което обединява усилията на всички заинтересовани страни за подобряване на иновационната среда в страната.

Събитието ексклузивно представя и националния доклад Иновации.бг, който ежегодно изготвя оценка на иновационния потенциал на българската икономика и позицията й в европейски мащаб.

По време на форума с участието на Президента на Република България г-н Румен Радев и вицепремиера Томислав Дончев ще се проведе и церемонията за награждаване на победителите в 13-то издание на Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината 2017.

Read more

Предишни на фокус >>

Highlights
 

Benchmarks
What's New
"Киберскаут" на Националния център за безопасен интернет се бори за Европейската награда за превенция на престъпността
Програмата за обучение на петокласници за киберскаути на Националния център за безопасен интернет е сред номинираните 18 проекта за Европейската награда за превенция на престъпността.   Read more
 
Дванадесети Национален иновационен форум "Иновации чрез таланти".
Фондация "Приложни изследвания и комуникации", Еnterprise Europe Network – България, Представителството на ЕК в България, Design for Europe и Единен център за иновации на БАН, с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисия, Изпълнителна агенция за малки и средни предприятия към ЕК и медийното партньорство на Bloomberg TV България и Investor.bg проведоха Дванадесетия Национален иновационен форум "Иновации чрез таланти".

Президентът Росен Плевнелиев връчи наградите на отличените предприятия в Националния конкурс за „Иновативно предприятие на годината, 2016”

   Read more
 
Експертният съвет по иновации обсъди проектодоклад Иновации.бг 2017
На 30 ноември Експертният съвет по иновации към Фондация "Приложни изследвания и комуникации" обсъди проекта на годишния доклад Иновации.бг. Тази година той разглежда темата за мястото на България в глобалните технологични вериги. Докладът ще бъде официално представен на Тринадесетия национален иновационен форум на 15 декември.    Read more
 
Международни експерти изготвиха препоръки за подкрепа на устойчиви, социални и пестеливи иновации в Черноморския регион
В началото на ноември 2017 г. Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ организира в София двудневен международен семинар „Популяризиране на социални, устойчиви и пестеливи иновации в страните от региона на Черно море ”. Семинарът бе организиран в рамките на проекта „Black Sea Horizon”, в който фондацията е партньор.   Read more
 
Международна бизнес мисия за управление на отпадъци и биогаз – Сао Пауло, Бразилия, 21-24 ноември 2017 г.
Enterprise Europe Network, Бразилия и Sebrae (Serviço Brasileiro de Apoio à Micro e Pequena Empresa) в партньорство с АРК Консултинг, Enterprise Europe Network - България канят малки и средни за участие в бизнес мисията за управление на отпадъци и биогаз, по време на Waste Expo 2017, 21-24 ноември 2017 г., Сао Пауло, Бразилия.   Read more
 
 
Още новини »design: nickyz.com Начало | Карта на сайта | Търсене | Контакти | Условия

© 2004 ARC Fund. Всички права запазени
ARC FUND
pornload.cc