ARC FUND
Applied Research and Communications Fund Home Site Map Search Contact Us
 

Експерти от европейските информационни центрове в България и Румъния обсъдиха предизвикателствата на председателството на ЕС

Фондация ПИК представи EEN България на годишната среща на европейските информационни мрежи "България и Румъния - 10 години в ЕС" на 20-22 юни в Албена.Проф.Теодора Георгиева от екипа на Фондацията, национален координатор на Европейската мрежа за подкрепа на бизнеса, се включи в дискусиите по общите предизвикаталства пред инфоцентровете през 2018 г., когато България ще председателства Съвета на ЕС.

Георги Ганев от Центъра за либерални стратегии представи доклада "10 години България в Европейския съюз: ползи и предизвикателства", изготвен по заявка на Европейската комисия в България и Информационното бюро на Европейския парламент. Теодор Стойчев, ръководител на Информационното бюро на ЕП, говори по темата за ролята на ЕС в двете държави.Експертите от Румъния и България се обединиха около мнението, че председателството на ЕС представлява отлична възможност за общи действия с цел преодоляването на трудностите пред двете държави кото държави членки на Съюза. Предстои партньорите от EEN България да обсъдят конкретните цели, които ще следват през 2018 г.

Експертите от Румъния и България се обединиха около мнението, че председателството на ЕС представлява отлична възможност за общи действия с цел преодоляването на трудностите пред двете държави кото държави членки на Съюза. Предстои партньорите от EEN България да обсъдят конкретните цели, които ще следват през 2018 г. 

design: nickyz.com Home | Site Map | Search | Contact Us | Privacy Policy

© 2004 ARC Fund. All Rights Reserved.